_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου παραδίδει γήπεδα μπάσκετ στο πάρκο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας και στις Αλυκές (περιοχή Μαγιόρκα)

⍆Στην χρονική περίοδο που οι διάφοροι ανεύθυνοι, γνωστοί καταστροφείς της πόλης..
και του μέλλοντός της, επιδίδονται σε ένα κυνήγι… κλειδιών, ανίκανοι και αδύναμοι να μετάσχουν σε ο,τιδήποτε ουσιαστικό και δημιουργικό αφορά την πόλη, η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με την φροντίδα του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Θαν. Σταυρίδη, παραδίδει στη νεολαία και τους αθλούμενους της πόλης μας, τα κλειδιά από τα ανακατασκευασμένα, σύγχρονα πια, γήπεδα μπάσκετ στο πάρκο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας και στις Αλυκές (περιοχή Μαγιόρκα).

Με τις παρεμβάσεις αυτές επιτεύχθηκε η αισθητική αναβάθμιση των γηπέδων και βελτιώθηκε η ελαστικότητα τους λόγω της ειδικής ακρυλικής βαφής, ενώ καλύφθηκαν και άλλα προβλήματα της επιφάνειας των γηπέδων σε εκτιμώμενο ποσοστό άνω του 70% και πλέον είναι απόλυτα λειτουργικά και ασφαλή για τη χρήση τους από τους αθλούμενους.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών είχε παραδοθεί και το γήπεδο στην Πλατεία Λαμπράκη (Φιλαδέλφειας και Εθν. Αγώνων) και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις σε άλλα σημεία του Δήμου, στο κέντρο και την περιφέρεια.
Η Δημοτική Αρχή του Βόλου παραδίδει γήπεδα μπάσκετ στο πάρκο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας και στις Αλυκές (περιοχή Μαγιόρκα) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.