_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Λοβέρδος για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: "Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο"

⍆"Ο δρόμος για την ανάπτυξη της χώρας μας δεν περνάει ούτε απέξω από την παρούσα κυβέρνηση"... τόνισε, στη συνέντευξή του στο το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ) Ανδρέας Λοβέρδος και εξήγησε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα "των μέχρι τώρα πεπραγμένων τους που το πιστοποιούν, αφού παρέλαβαν δείκτη ανάπτυξης, έστω και χαμηλό, και μας οδήγησαν σε δείκτη ύφεσης, αλλά και της ιδεολογικής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς αντιλαμβάνεται την οικονομία". "Είναι δομικό χαρακτηριστικό τους η εναντίωση στις συνισταμένες της ανάπτυξης. Δεν πιστεύουν στις διαρθρωτικές αλλαγές, δεν συμπαθούν την ελεύθερη οικονομία, είναι κρατιστές. Αυτά τα μονοπάτια δεν καταλήγουν στο δρόμο της ανάπτυξης. Οι θεωρίες τους όπου εφαρμόστηκαν κατέστρεψαν και τελικά εξαθλίωσαν τις οικονομίες" πρόσθεσε.

Για τη θέση της κυβέρνησης ότι μετά το κλείσιμο της συμφωνίας διαμορφώνονται συνθήκες δυναμικής ανάκαμψης ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι "συνεχίζουν την δημαγωγία και τον λαϊκισμό ασταμάτητοι, με κορυφαίο του χορού τον πρωθυπουργό" και υποστηρίζει ότι "απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες λες και απευθύνονται σε ανόητους".

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Μοσκοβισί για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος δήλωσε ότι είναι θετικό αλλά ότι "μια ζωή οι Γάλλοι ερχόντουσαν εδώ, μας χτυπούσαν την πλάτη, έδειχναν να συμφωνούν και μετά τα λόγια έμεναν λόγια. Και χειρότερο από αυτό δεν υπάρχει".

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο πρότασης μομφής στον υπουργό 'Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι "ο πρωθυπουργός έπρεπε να είχε παραιτήσει εκείνον τον υπουργό του που συνδιαλέγεται με ισοβίτες καταδίκους. Όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά ανέλαβε και την ευθύνη όταν τον κάλυψε πλήρως στο υπουργικό συμβούλιο".

Τέλος για την πιθανότητα συνεργασίας της ΔΗΣΥ με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά "ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο".
Λοβέρδος για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: "Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο" Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.