Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην του ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην του ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ

⍆Ο ηθοποιός, Τζιμ Κάρεϊ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το θάνατο... της πρώην φίλης του, Καθριόνα Γουάιτ, καθώς η δικαστής ανακοίνωσε ότι δεν είναι έτοιμη να απορρίψει τις μηνυτήριες αναφορές εναντίον του ηθοποιού που έχουν καταθέσει η μητέρα της Γουάιτ και ο πρώην σύζυγός της.

Η μητέρα της Γουάιτ, Μπρίτζιτ Σουίτμαν υποστηρίζει ότι ο 55χρονος Τζιμ Κάρεϊ προμήθευσε τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που είχε καταναλώσει η Γουάιτ σε υπερβολική δόση, ωστόσο ο δικηγόρος του ηθοποιού, Ρέιμοντ Μπουτσέρ είχε καταθέσει αίτημα απόρριψης της υπόθεσης.

Μετά την ακρόαση δήλωσε: «Ο κ. Κάρεϊ αγαπούσε βαθιά την κ. Γουάιτ και θα είναι μία οδυνηρή διαδικασία γι’ αυτόν».

Η δικαστής αποσαφήνισε ότι θέλει να συνεχίσει την εξέταση των στοιχείων και ότι δεν είναι έτοιμη να εκδώσει οριστική απόφαση.

Ο θάνατος της Γουάιτ αποδόθηκε σε αυτοκτονία και από την εισαγγελία του Λος Άντζελες δημοσιοποιήθηκαν λεπτομέρειες από τη νεκροψία τον Ιούλιο του 2016.

Ο Καναδός ηθοποιός και η 30χρονη Ιρλανδή make up artist είχαν χωρίσει τις μέρες πριν από τον θάνατό της και ο Τζιμ Κάρεϊ της είχε στείλει μήνυμα το προηγούμενο βράδυ ζητώντας ένα μπουκάλι παυσίπονα που είχε χαθεί. Μπουκάλια με φάρμακα βρέθηκαν δίπλα στο κρεβάτι της με το ψευδώνυμο Arthur King και προορίζονταν για τον Κάρεϊ.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει: «Φαίνεται ότι τα μπουκάλια για τον “Arthur King” που βρέθηκαν στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι της Γουάιτ ήταν οι συνταγές στις οποίες αναφερόταν [στο μήνυμα κειμένου]».

Ο ηθοποιός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες με τους δικηγόρους να τις περιγράφουν «επιθετικές» και «κακόβουλες».

Ο Αχμέντ Ιμπραχίμ δικηγόρος της Σουίτμαν και του πρώην συζύγου της Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον, κάλεσε τη δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Ντίντρε Χιλ να μην καθυστερήσει τη διαδικασία και υποστήριξε ότι ο ηθοποιός είχε στην κατοχή του τα φάρμακα με παράνομο τρόπο.

«Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Τζιμ Κάρεϊ πωλούσε φάρμακα από το πίσω μέρος του φορτηγού του και ότι πρόκειται για πώληση με την παραδοσιακή έννοια που έρχεται στο μυαλό» δήλωσε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα MyNewsLA. Com. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μπουτσέρ «ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες των εναγόντων είναι ασαφείς και ότι δεν διευκρινίζεται αν θεωρούν ότι ο θάνατος προήλθε από αμέλεια ή από σκόπιμη πράξη». «Χρειάζομαι σαφήνεια κι αυτό είναι το σωστό» είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Ο Κάρεϊ απέτισε φόρο τιμής στη Γουάιτ με μία συγκινητική δήλωση μετά το θάνατό της: «Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά λυπημένος από τον θάνατο της γλυκιάς μου Καθριόνα. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό και ευαίσθητο ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο γι’ αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για εκείνη».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην του ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην του ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην του ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ
http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDYvMDUvamltLWNhcnJleS1taW5pc2kuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/06/blog-post_44.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/06/blog-post_44.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content