_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αντάμωμα δέκα προσφυγικών συλλόγων στο Βόλο: “Ταξιδεύοντας στις Αλησμόνητες Πατρίδες με χορούς και τραγούδια”

⍆Δέκα σύλλογοι αλησμόνητων πατρίδων με έδρα τον Δήμο Βόλου θα συμμετάσχουν... στην εκδήλωση “Ταξιδεύοντας στις Αλησμόνητες Πατρίδες με χορούς και τραγούδια”, που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και η Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στις 8.30 μ.μ., στο Θερινό Θέατρο Νέας Ιωνίας.

Οι σύλλογοι που θα συμπράξουν είναι ο “Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου”, ο “Σύλλογος Καταγομένων εξ Ανατολικής Ρωμυλίας”, ο “Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου”, ο “Εκπολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Νομού Μαγνησίας”, ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου “Η Νέα Αγχίαλος”, η “Ένωση Ποντίων Μαγνησίας”, ο “Σύλλογος Καππαδοκών Μαγνησίας”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας “Το Εγγλεζονήσι”, η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας “΄Ιωνες” και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας “Μνήμες Προσφύγων”.

Τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων με πάνω από διακόσιους χορευτές υπό τον ξεχωριστό ήχο παραδοσιακών μουσικών οργάνων θα χορέψουν χορούς αντιπροσωπευτικούς της περιοχής τους (Ανατολική Ρωμυλία, Ανατολική Θράκη, Πόντος, Καππαδοκία, Ιωνία).

Την μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Θανάσης Δραγάνης, την σκηνοθετική επιμέλεια ο Γρηγόρης Γαλάτης, ενώ την παρουσίαση και επιμέλεια των κειμένων η Αργυρώ Μάμαλη-Κοπάνου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Αντάμωμα δέκα προσφυγικών συλλόγων στο Βόλο: “Ταξιδεύοντας στις Αλησμόνητες Πατρίδες με χορούς και τραγούδια” Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.