_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συναυλία αλληλεγγύης «Νύχτες Μαγικές» στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου

⍆Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ...το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων», το Μουσικό Σχολείο Βόλου και η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου Sempre Viva, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου και τη χορηγία της Εταιρείας Χούτος Α.Ε., διοργανώνουν τη Συναυλία αλληλεγγύης «Νύχτες Μαγικές», για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00.

Στη Συναυλία συμμετέχουν και συμπράττουν οι μαθητές Γιάννης Κουκουνίτσας, Άρης Νιζάμης, Μυρτώ Γκέκου, Χρυσόστομος Σακελλαρόπουλος, Κωνσταντίνος Παππάς, η σοπράνο Ράνια Σταματίου, τα μέλη της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου Sempre Viva με υπεύθυνες διδασκαλίας τις Ευαγγελία Γούσια, Αλέκα Τηλιοπούλου, Μαριέτα Μανωλιού και Κική Χιοκτουρίδη καθώς και τα παιδιά της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Βόλου, με υπεύθυνη διδασκαλίας τη Ρωξάνη Γιαρέντη.

Η είσοδος θα γίνει αυστηρά με Δελτία Προτεραιότητας, τα οποία διατίθενται από την Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου Sempre Viva και το Μουσικό Σχολείο Βόλου. Περιορισμένος αριθμός ενδέχεται να διατεθεί και στην Μουσείο, πριν την εκδήλωση.

Είναι σημαντική η προσπάθεια όλων των φορέων σ’ έναν κοινό στόχο που είναι ο εθελοντισμός, η προσφορά και ένα δυναμικό παρόν αλληλεγγύης,στήριξης και υποστήριξης κάθε παιδιού που έχει ανάγκη.

Στην είσοδο του Μουσείου, πριν την έναρξη της Συναυλίας, μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου θα συγκεντρώσουν τα είδη που θα προσφερθούν στα παιδιά της Κιβωτού (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, αποσμητικά, απορρυπαντικά πιάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίων, ξύδι, σάλτσες, μερέντες, ατομικούς χυμούς).

Όσοι από τους συμπολίτες μας δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση και θα ήθελαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, παρακαλούνται να φέρουν τα χρήσιμα είδη για την Κιβωτό στο Μουσικό Σχολείο Βόλου, τις πρωινές ώρες, έως τις 10 Ιουλίου 2017.
Συναυλία αλληλεγγύης «Νύχτες Μαγικές» στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 2:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.