11η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με έξι stages σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου

11η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με έξι stages σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου

⍆Για ακόμη μια χρονιά, την ενδέκατη στη σειρά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής... (European Music Day-EMD) το μεγαλύτερο ταυτόχρονο πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει. Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου συμμετέχει και φέτος με τις δικές της μουσικές δυνάμεις και προτάσεις στον επιτυχημένο αυτό θεσμό που έχει εντάξει την πόλη μας στο δίκτυο των άλλων ελληνικών πόλεων και στο σύνολο των πόλεων της Ευρώπης που γιορτάζουν το γεγονός. Όλη η πόλη του Βόλου ζωντανεύει με ήχους σε δωρεάν εκδηλώσεις όλων των μουσικών ειδών.

Στο Βόλο, οι εκδηλώσεις με άξονα το θερινό ηλιοστάσιο διαρκούν μέχρι το Σάββατο, γίνονται σε προσβάσιμους χώρους, πάντα με ελεύθερη είσοδο και
Περιλαμβάνουν πληθώρα δράσεων, από ντόπια και καλεσμένα σχήματα, αλλά και παράλληλες δράσεις.

Φέτος, στα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πόλη η Γιορτή της Μουσικής έχει σκοπό για άλλη μια φορά να μαγέψει το κοινό με την παρουσία συνολικά 80 σχημάτων (250 καλλιτέχνες) σε πάνω από 45 εκδηλώσεις που θα μεταμορφώσουν με νότες διάφορα σημεία της πόλης, από τον Άναυρο μέχρι τα Παλιά και στα στενά του κέντρου!

Η γιορτή συνεχίζεται Τρίτη 20 Ιουνίου με έξι stages σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου, με ένα σύνολο 35 καλλιτεχνών που μας περιμένουν για μουσικές περιπλανήσεις στους δρόμους της πόλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για Τρίτη 20/6:

ΤΟΠΑΛΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
Έναρξη 8:00μμ., Latin (Dj set/ Χορός) σε συνεργασία με Bruno cafe
Βραδιά με την ομάδα χορού Independance
Ο DJ Estelio 'El Social' και η χαμογελαστή παρέα της σχολής που ανέδειξε το Latin στην πόλη και διακρίθηκε και πανελλαδικά - ένα salsa πάρτυ με χορό και μουσική στον πεζόδρομο της Τοπάλη, ανοικτό για όλους!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΩΟN
Έναρξη 9:00μμ. , Κλασική
Συναυλία Καμεράτας Νέων Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Συμμετέχουν σπουδαστές των καθηγητών εγχόρδων του ωδείου (Βιολί: Απόστολου Μητρά και Άντζελα Μπατίστα, Βιόλα : Γιώργου Σκίμπα, Βιολοντσέλου: Θέμη Βαγενά, Κοντραμπάσου: Νάνσης Χατζή) Διδασκαλία: Θέμης Βαγενάς
Η μεγάλη Γιορτή παρουσιάζει τους νέους δημιουργούς του Ωδείου της πόλης μας , σε μια μοναδική συναυλία στο χαρακτηριστικό σημείο της παραλίας.

ΑΓIOY ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΤAKH ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ
Έναρξη 9:30μμ., Έντεχνο, σύγχρονο ελληνικό (Live) σε συνεργασία με Blossom, Σβούρα
Δημήτρης Γεωργίου, Κώστας Ζεμπίλας , Γιάννης Σιάρρας
Η πρώτη εκδήλωση στο στενό πάνω από τον Αγιο Νικόλαο, αποκαλύπτει μια σύμπραξη ντόπιων μουσικών (βιολί και φωνή), με αγάπη στο ελληνικό τραγούδι.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
Έναρξη 9:30μμ. Jazz/ Blues (Live) σε συνεργασία με Petit Cafe

Volos Jazz Quintet η επίλεκτη παρέα των μουσικών της πόλης , σε jazz/ blues μονοπάτια!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ TΣΑΛΑΠΑΤΑ
Έναρξη 10:00μμ., Jazz (Live) σε συνεργασία με Αββαείο

Brandy Σουαρέ
η Σοφία Νάσσιου και η παρέα της σε swing διασκευές και ανεβαστικό ρυθμό, σε μια από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης, αυτή του Τσαλαπάτα.

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
Έναρξη 9:00μμ. , Ελληνικό ροκ, Reggae (Live) σε συνεργασία με Poco Pico, Dum Πίνω Spero- Ritsa's

Band Fatale
Noizedelic Folk
Το αγαπημένο σχήμα της πόλης, οι μοιραίοι Band Fatale μας παρασέρνουν σε ένα Live πάρτυ δρόμου, παρέα με τους πιο αυτοσχεδιαστικούς ήχους των Noizedelic Folk, που παντρεύουν το ηλεκτρ(oν)ικό με το παραδοσιακό στοιχείο.

ΕΡΜΟΥ – ΘΕΣΠΙΔΟΣ
Έναρξη 8:00μμ. , Garage , Surf pop(Live/ Dj set) σε συνεργασία με Τρανζίστορ
Rebus
Στη δυτική πλευρά της οδού Ερμού, στη Μεταμόρφωση, η Γιορτή ξεκινάει μεταδίδοντας το δικό της στίγμα με ένα εναλλακτικό live.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται όλο παλμό την Τετάρτη 21 Ιουνίου με συναυλίες όλων των μουσικών τάσεων, ιδανικές για μικρούς και μεγάλους. 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο musicdayvolos@gmail.com και να συνδεθείτε στα Social media της Γιορτής. Μείνετε συντονισμένοι στο μεγάλο γεγονός που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας, παράλληλα με ακόμα 45 στην Ελλάδα.

Όλες οι εκδηλώσεις της Γιορτής είναι χωρίς είσοδο και οι συμμετέχοντες προσκαλούν το κοινό της πόλης, αγνοώντας τις όποιες έννοιες να ανοίξει την πόρτα για να βγει και να αφεθεί στα υπαίθρια happenings με φίλους, σε μια πραγματικά ανοικτή μουσική Γιορτή.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: 11η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με έξι stages σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου
11η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με έξι stages σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου
11η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με έξι stages σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου
http://citycampus.gr/wp-content/uploads/2016/06/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/06/11-stages.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/06/11-stages.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content