«Γυναικεία Υπόθεση»: Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία μας ταξιδεύουν μουσικά το καλοκαίρι (VIDEO)

«Γυναικεία Υπόθεση»: Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία μας ταξιδεύουν μουσικά το καλοκαίρι (VIDEO)

⍆Αυτό το καλοκαίρι είναι μία «Γυναικεία Υπόθεση», με τρεις «μεγάλες κυρίες»...
του ελληνικού τραγουδιού να ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έχουν βάλει ως στόχο να μαγέψουν το κοινό που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Οι τρεις αυτές μεγάλες ερμηνεύτριας ένωσαν τις φωνές του πέρσι σε δύο συναυλίες που έγιναν στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκόπο στηρίζοντας την Europa Donna Κύπρου. Φέτος βρίσκονται και πάλι μαζί για να ταξιδεψουν σε όλη την Ελλάδα.

Οι τρεις τους έδωσαν, χθες, συνέντευξη Τύπου για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και χαράς με τη μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα να ξεδιπλώνει μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς της, κάνοντας αστεία και παίζοντας με τις λέξεις και τις έννοιες.


«Πάντα ήμουν η δεύτερη, έκανα συνέχεια δεύτερη φωνή, καλά που τραγούδησα και μόνη και έκανα και την πρώτη» είπε η Μαρινέλλα, εξηγώντας τον… ρόλο της σε αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας ότι «θέλω να είμαι η τρίτη φωνή που θα κουμπώνει αυτές τις δύο μεγάλες φωνές».

Δεν έκρυψε πως νιώθει συγκίνηση, τρακ και ανυπομονησία για να ξεκινήσει η συνεργασία της με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία «δύο κορίτσια που θαυμάζω, δύο κυρίες με το Kάπα κεφαλαίο», όπως είπε.

«Πάντα λάτρευα την Ελένη και θεωρώ τη Γλυκερία μεγάλο ταλέντο, ακούραστη τραγουδίστρια, κάνει το τραγούδι ό,τι θέλει, το πάει όπου θέλει. Με το που θα την κοιτάξω και με κοιτάξει, ξέρει να μπει στη νότα μου και αλλάξουμε φωνές χωρίς να το έχουμε πει από πριν. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη συγκίνησή μου που θα τραγουδήσω μαζί τους. Τη μεγάλη τιμή το να είμαι ο τρίτος κρίκος. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή να ξεκινήσουμε», τόνισε.

Από την πλευρά της η Ελένη Βιτάλη είπε ότι η Μαρινέλλα αποτέλεσε γι’ αυτήν μία ακούσια δασκάλα. «Είναι ένα μυθικό πρόσωπο για μένα και πάντα έχω τρακ όταν είμαι μαζί της και πάντα μαθαίνω από αυτή, θα έπρεπε να παραδίδει σεμινάρια στα νέα παιδιά. Είμαι τυχερή και αισθάνομαι ευλογημένη που συνεργάζομαι με την Μαρινέλλα και με τη Γλυκερία που είναι η σημαντικότερη τραγουδίστρια της γενιάς της».

Με την Μαρινέλλα να απαντάει «τα νέα παιδιά τα ξέρουν όλα. Ποια είμαι εγώ που θα διδάξω, δεν ακούνε τα νέα παιδιά. Ας έχω τη δύναμη να τραγουδάω και όποιος θέλει ας μάθει».

Τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με την Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη δεν έκρυψε και η Γλυκερία που είπε: «παίρνω συνεχώς μαθήματα από δύο μεγάλες ερμηνεύτριες. Είμαι ευτυχής που αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψουμε μαζί σε όλη την Ελλάδα» και επισήμανε ότι «η Μαρινέλλα είναι το πιο ακομπλεξάριστο άτομο».

Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες συνεργάζονται. Η συνεργασία τους ξεκίνησε πέρσι με δύο εμφανίσεις στην Κύπρο με την Μαρινέλλα να λέει «στην Κύπρο αρέσαμε πολύ και από τότε μας ζητάνε και άλλα κράτη». Και θα συνεχιστεί αυτό το καλοκαίρι ξεκινώντας από την Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο «Καατράκειο» της Νίκαιας, ενώ αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και όπως είπε η Μαρινέλλα «ποιος ξέρει ίσως η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και τον χειμώνα».

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς, ενώ του προγράμματος επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

«Είναι μία ευκαιρία το κοινό, κυρίως της περιφέρειας, να απολαύσει ένα πρόγραμμα με τρεις τραγουδίστριες κι ένα εισιτήριο», είπε η Γλυκερία και τότε η Μαρινέλλα πρόσθεσε αστειευόμενη «τρία σε ένα, σαν το σαμπουάν».

Και τα πειράγματα της Μαρινέλλας συνεχίστηκαν και όταν η Γλυκερία είπε ότι «εκτός από τις προσωπικές εμφανίσεις στη σκηνή θα κάνουμε ντουέτα και τρίο», λέγοντας ότι «να έρθετε να μας δείτε σ’ αυτά τα τρίο. Η Ελένη θα κάνει την άγκυρα του τρίο», καθώς νωρίτερα η Ελένη Βιτάλη είχε δηλώσει «δεν είμαι καθόλου καλή στα σεκόντα, οπότε σ’ αυτή τη συνεργασία θα κρατάω το ίσο».

Μετά την Αθήνα οι τρεις ερμηνεύτριες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Πάτρα (3 Ιουλίου), τη Θεσσαλονίκη (12 Ιουλίου), το Ηράκλειο (17 Ιουλίου), τα Χανιά (19 Ιουλίου), την Αρχαία Ολυμπία (2 Αυγούστου), το Φεστιβάλ Ολύμπου (Αρχαίο θέατρο Δίον, 9 Αυγούστου) και τη Χαλκιδική (Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης, 11 Αυγούστου).
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: «Γυναικεία Υπόθεση»: Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία μας ταξιδεύουν μουσικά το καλοκαίρι (VIDEO)
«Γυναικεία Υπόθεση»: Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία μας ταξιδεύουν μουσικά το καλοκαίρι (VIDEO)
«Γυναικεία Υπόθεση»: Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία μας ταξιδεύουν μουσικά το καλοκαίρι (VIDEO)
http://www.culturenow.gr/wp-content/uploads/2017/05/b_7420_or_mvg-wide-marinella-vitali-glykeria.jpg
https://i.ytimg.com/vi/b-YvM4btdPQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/05/video_31.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/05/video_31.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content