================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δήμου Βόλου για την νέα έντονη χιονόπτωση μέχρι και το πρωί της Τετάρτης

⍆Συνεχίζεται με αλλεπάλληλα κύματα η κακοκαιρία και οι προγνώσεις της Εθνικής
Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την περιοχή του Βόλου αναφέρουν νέα έντονη χιονόπτωση από τις πρώτες βράδυνες ώρες, σήμερα, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης.

Ο Δήμος Βόλου συνιστά στους πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην ανησυχούν από διάφορες ανεύθυνες φήμες που κυκλοφορούν, αφού η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο και τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει αντιμετωπίζονται μεθοδικά και με αποτελεσματικότητα.

Στόχος του μηχανισμού που έχει συγκροτηθεί είναι και για το επερχόμενο κύμα χιονιά να κρατηθούν ανοιχτές όλες οι βασικές οδικές αρτηρίες, ούτως ώστε με την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων, των ταξί και των ΙΧ, να διασφαλιστεί η λειτουργία της πόλης. Ο Δήμος για κάθε έκτακτη περίπτωση θα ενημερώνει έγκαιρα και υπεύθυνα, με ανακοινώσεις του, τους δημότες.

Στο πλαίσιο αυτής της δύσκολης προσπάθειας, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από το βράδυ της Παρασκευής, και για την αποτελεσματικότητα της οποίας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου, τους εθελοντές και τους ιδιώτες που συνεργάζονται μαζί μας, ζητούμε τη συνεργασία των πολιτών, συνιστώντας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις υποδείξεις των υπηρεσιών.

Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της υδροδότησης, όπου λόγω της υπερκατανάλωσης με τις χιλιάδες ανοιχτές βρύσες να τρέχουν ασταμάτητα και χωρίς λόγο, αφού μια βρύση που απλώς στάζει είναι αρκετή για να προφυλάξει το δίκτυο από τον πάγο, υποχρέωσε τη ΔΕΥΑΜΒ να προβεί σε διακοπές, που πιθανώς θα επαναλάβει αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά των καταναλωτών. Για όσους δε σπεύδουν ακόμη και αυτές τις ώρες να ασκήσουν μίζερη κι κοντόφθαλμη κριτική, να τους υπενθυμίσουμε ότι οι θερμοκρασίες παραμένουν στα επίπεδα των 8 και 10 βαθμών Κελσίου κάτω από το μηδέν και ποιες ζημιές είχαν προκληθεί από ανάλογες συνθήκες το 2001 στο δίκτυο, με ανάλογη ταλαιπωρία των πολιτών.

Επαναλαμβάνουμε ότι ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει, ο μηχανισμός του Δήμου είναι έτοιμος να παρέμβει και να διασφαλίσει τη λειτουργία της πόλης ακόμη και σε ακραίες συνθήκες και καλούμε τους πολίτες να δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αργά το απόγευμα ο Δήμος Βόλου με δελτίο τύπου 

Την ώρα που Δήμος Βόλου και ΔΕΥΑΜΒ, μαζί με τους εθελοντές και τους συνεργαζόμενους ιδιώτες –ιδιοκτήτες μηχανημάτων και τους χειριστές του, συνεχίζουν, επί τρίτο 24ωρο, την σκληρή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν με τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες τις επιπτώσεις από τα αλλεπάλληλα κύματα μιας πρωτοφανούς κακοκαιρίας, τα έξι αστεία cartoons του ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησαν καλό να ασκήσουν τη γνωστή κριτική τους, που, όπως πάντα, διακρίνεται για τη γελοιότητά της.

Φυσικά και δεν θα σπαταλήσουμε χρόνο να ασχοληθούμε μαζί τους. Τον καθένα από μας θα τον κρίνει η κοινωνία, ιδιαίτερα για το τι έχει να συνεισφέρει σε στιγμές κρίσης. Γι αυτούς, στην παρούσα φάση, δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστεί ούτε η προσφορά ενός χαμόγελου… τουλάχιστον ας ασχοληθούν με τη συγγραφή των υπέροχων κειμένων -διακηρύξεων για τη νέα τους παράταξη, που άνετα θα μπορούσαν να αποτελέσουν κείμενο επιθεώρησης του Σεφερλή το επόμενο καλοκαίρι στο «Δελφινάριο».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δήμου Βόλου για την νέα έντονη χιονόπτωση μέχρι και το πρωί της Τετάρτης Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.