Καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία - Ισοπεδώθηκε χωριό (Η επιβεβαίωση πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού)

Καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία - Ισοπεδώθηκε χωριό (Η επιβεβαίωση πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού)

Νεκρούς και ζημιές μετρά η Ιταλία, που επλήγη για άλλη μια φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης
από καταστροφικό σεισμό μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.



Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην κεντρική Ιταλία, κοντά στην πόλη Νόρτσια, στην περιοχή της Ούμπρια, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν αναφερθεί στις περιοχές Ακούμολι, Αματρίτσε, Πόστα και Αρκουάτα ντελ Τρόντο.

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο σεισμός έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 38 ανθρώπους,ενώ έχει ισοπεδώσει πολλά κτήρια σε χωριά της επαρχίας Ριέτι, στο κέντρο της χώρας.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, καθώς σύμφωνα με τις τοπικές αρχές ενδεχομένως βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπια αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ τους και μικρά παιδιά.



Η κύρια σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03.36, τοπική ώρα (04.36 ώρα Ελλάδας) και το επίκεντρό της είχε βάθος μόλις 4 χιλιόμετρα κι εντοπίζεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την κοινότητα Ακούμολι. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa, άλλες δύο ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν περίπου μία ώρα αργότερα, σε διάστημα μόλις ενός λεπτού μεταξύ τους, ενώ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχαν καταγραφεί άλλοι 50 μετασεισμοί, μικρότερης έντασης.


Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί οι κοινότητες Ακούμολι, Αρκουάτα ντελ Τρόντο και Αματρίτσε, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το επίκεντρο. Με την πάροδο του χρόνου, πολίτες, συνεργεία και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, ανέσυραν κι άλλες σορούς, ενώ άγνωστος είναι ακόμη ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται παγιδευμένοι στα χαλάσματα.

Οι σημαντικότερες καταστροφές έχουν σημειωθεί στην πόλη Αματρίτσε, όπου η κύρια οδός έχει ισοπεδωθεί. Εντατικές προσπάθειες καταβάλλονται για να διασωθούν άνθρωποι εγκλωβισμένοι κάτω από ερείπια ύψους τουλάχιστον 10 μ., σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

2016 08 24T060252Z 5371081 S1BETXFQGYAA RTRMADP 3 ITALY QUAKE
Πηγή: Vigili del Fuoco/Handout via REUTERS

«Η μισή πόλη δεν υπάρχει πια» είπε στην ιταλική τηλεόραση ο δήμαρχος της μικρής πόλης Αματρίτσε, Σέρτζιο Πιρότζι και πρόσθεσε πως υπάρχουν άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια, ενώ έκανε γνωστό ότι ο σεισμός προκάλεσε και κατολίσθηση, αλλά και την κατάρρευση μιας γέφυρας.

Στο νοσοκομείο της πόλης επικρατεί το αδιαχώρητο, οι τραυματίες στοιβάζονται σε φορεία στους διαδρόμους, ακόμη κι έξω από το κτήριο. Άλλοι τραυματίες μεταφέρονται στην πρωτεύουσα της επαρχίας, το Ριέτι, ενώ οι ήδη νοσηλευόμενοι ασθενείς διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία.

Η πρόσβαση στην πόλη είναι δύσκολη, η γέφυρα πάνω από τον χείμαρρο Καστελάνο έχει καταστεί επικίνδυνη, ενώ και στα άλλα χωριά της περιοχής, όπου οι ζημιές είναι μικρότερες, οι κάτοικοι παραμένουν έξω από τα σπίτια τους.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Στ. Πλουμιστού για τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 
Στις 30/06/2016 με ώρα ανάρτησης 03:04 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Τα γεγονότα που έρχονται ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ και αποτελούν την προετοιμασία για το καινούργιο...!!

και ανάφερα....
Έχοντας αναφέρει πολλές φορές ότι το «ευλογημένο» χάρισμα που έχω μου δίνει την δυνατότητα να προειδοποιήσω τους ανθρώπους, έτσι ώστε να είμαι ήσυχος καταρχήν με την συνείδηση μου, ότι σας ενημέρωσα και κατά δεύτερον ότι η σιωπή μου σε αυτή την περίπτωση θα ήταν το λιγότερο εγκληματική… Έτσι λοιπόν τολμώ να σας αναφέρω τις προβλέψεις μου που στόχο έχουν τον προβληματισμό σας και όχι τον πανικό, ότι έρχονται δύσκολα χρόνια για τα όποια πρέπει να προετοιμαστείτε όσο γίνετε ήρεμα αλλά έγκαιρα…

Οι παρακάτω προβλέψεις μου αφορούν γεγονότα που πιστεύω ότι θα συμβούν και αποτελούν σημάδια μιας εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου γένους που θα κρατήσει πάνω από 10 χρόνια αρχής γινομένης από το τις 22 Απριλίου του 2016 που άνοιξε η ενεργειακή πύλη για την οποία έχω αναφερθεί κατά κόρον, καθώς και στις επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές μου εμφανίσεις.

και συνέχισα αναφέροντας....


Η Ιταλία θα βιώσει πολύ δυνατή οδύνη που θα προέρθει από μεγάλο καταστροφικό σεισμό ο όποιος θα σαρώσει τις παρούσες δομές και παράλληλα η θα ενεργοποιήσει ηφαιστειακή έκρηξη, η θα μονιμοποίηση την δράση ηφαιστείου που «κοιμόταν»… 
Η τραγική επιβεβαίωση; Ο σεισμός που έγινε στην κεντρική Ιταλία, κοντά στην πόλη Νόρτσια, στην περιοχή της Ούμπρια, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν αναφερθεί στις περιοχές Ακούμολι, Αματρίτσε, Πόστα και Αρκουάτα ντελ Τρόντο, με πάνω από 38 νεκρούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΔΩ


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία - Ισοπεδώθηκε χωριό (Η επιβεβαίωση πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού)
Καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία - Ισοπεδώθηκε χωριό (Η επιβεβαίωση πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού)
Καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία - Ισοπεδώθηκε χωριό (Η επιβεβαίωση πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού)
http://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/story/2016/08/24/43794/main/2016-08-24T045618Z_2048843528_S1BETXFKJIAA_RTRMADP_3_ITALY-QUAKE.JPG
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2016/08/blog-post_880.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2016/08/blog-post_880.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content